Avaimet käteen -toimitus

Omaan käyttöön tuotettu aurinkosähkö on houkutteleva investointi. Sijoitetun pääoman vuosituotto on jopa 10%. Tuotto vaihtelee järjestelmän koon, asennuskohteen sijainnin ja ostosähkön hinnan mukaan. 

Aurinkosähkön käyttöönotto on sinulle taloudellisesti kannattavaa, helppoa ja huoletonta. Huolehdimme kaikesta suunnittelusta asennukseen, sekä ylläpidosta huolto- ja päivitystoimenpiteisiin. Lisäksi autamme sinua energiatuen ja tarvittavien viranomaislupien hakemisessa.

Älykäs voimala liitetään osaksi taloautomaatiota ja keskitettyä valvontaa. Voimalan ylläpito ja hallinta on kustannustehokasta, eikä vaadi muutoksia normaalin kiinteistöhallinnan valvontaan. Automaattiset suoja- ja vikasietoisuusominaisuudet minimoivat järjestelmän tuotannon häiriöiden vaikutukset. Ne mahdollistavat vikaantuneiden komponenttien ohittamisen ja vikatilanteiden analysoinnin etäältä käsin reaaliaikaisesti. Kaikki huolto-, korjaus-, ja päivitystoimenpiteet sekä pilvipalvelupohjaiset tietojen välitykset esimerkiksi näyttöruuduille ja verkkopalveluihin voidaan räätälöidä toiveiden mukaisesti.

Yritysaisiakkaidemme viestintä- ja markkinointitoimenpiteiden tueksi tarjoamme valmiin rajapinnan joka mahdollistaa tietojen käsittelyn ja esittämisen asiakkaan viestinnän graafisen linjauksen mukaisesti. Tarjoamme myös räätälöityjen ratkaisuiden toteutukseen ohjelmistokehityspalveluita.


Aurinkosähköä palveluna

Meidän Yhteistyökumppani antaa mahdollisuuden hankkia aurinkovoimala ilman investointia. Mahdollistamme sen, että voit käyttää investointivarasi liiketoiminnan ytimeen.

Palvelumallissa me suunnittelemme, rakennamme, omistamme, ylläpidämme ja rahoitamme aurinkovoimalan. Voimala sijaitsee yrityksesi katolla tai tontilla. Saat katolta tuotetun päästöttömän aurinkosähkön. 

Palvelumallissa saat kaikki aurinkosähkön edut käyttöösi, eikä sinun tarvitse investoida senttiäkään. Voit käyttää investointivarasi täysimääräisesti liiketoimintasi ydinprosessien kehittämiseen.

Palvelumalli suojaa osan sähkön hankinnastasi koko sopimuskauden ajaksi. Palvelumallissa tiedät aurinkosähkön hinnan seuraavan 15-25 vuoden ajan. Hinta on joko kiinteä, tai vuosittain sovitun prosenttimäärän nouseva. Tämä tuo ennustettavuutta sähkön hankinnan kustannuksiin ja helpottaa budjetointia. Selvitä kuinka paljon säästäisit aurinkosähköllä!

Palvelumalli on myös riskitön ja helppo tapa ryhtyä hankkimaan aurinkosähköä. Palvelumallissa me omistamme ja huollamme voimalan. Mikäli voimalaan tulee toimintahäiriö, ei se ole sinun ongelmasi. Me kannamme riskin häiriöiden vuoksi alentuneesta sähkön tuotannosta. Palvelumallissa maksat vain tuotetusta sähköstä.

Palvelumalli on myös nopea tapa päästä kiinni aurinkosähköön. Palvelusopimusta voi verrata tavanomaiseen sähkön hankkimiseen. Voit tehdä päätöksen nopeasti. 

Ota yhteyttä niin teemme ilmaisen mitoituksen ja tarjouksen aurinkovoimalasta ilman investointia!